Muso

  (16)

Seřadit:

Zobrazuji 16 z 16 výsledků

  • Přidávají se do polévek, luštěnin či jako koření do shushi.
  • Je ideální do polévek, omáček, marinád a k dochucení nejrůznějších pokrmů.
  • Používají se k rýžovým pokrmům, sushi nebo k dochucení polévek a omáček.
  • 5.0
    (1)
    Tradiční japonský čaj. Má lahodnou chuť a krátkou dobu přípravy.
  • Miso pasta z hnědé rýže, která se vyznačuje jemně sladkou a plnou chutí.
  • Je ideální do polévek, omáček, marinád a k dochucení nejrůznějších pokrmů.
  • Tradiční japonské miso ze sójových bobů a bez přidaných obilovin.
  • Přidávají se do polévek, luštěnin či jako koření do shushi.
  • Mají jemně slanou chuť a skvěle hodí k salátům, rýži nebo jako svačinka.
  • Lahodný pražený zelený čaj s nasládlou vůní. Lze popíjet během celého dne.
  • Tradiční japonské dochucovadlo s výrazně slanou a kyselou chutí.
  • Těší velké oblibě a řadí se mezi nejrozšířenější čaje po celém světě.
  • Tradiční japonská fermentovaná pasta z bílé rýže a sójových bobů.
  • Vhodné jako příležitostná pochoutka a dodají také exotickou chuť salátům.
  • 5.0
    (1)
    Škrob z kořene kuzu. Používá se k zahušťování slaných i sladkých pokrmů.
  • 5.0
    (1)
    Škrob z kořene kuzu. Používá se k zahušťování slaných i sladkých pokrmů.

Upozornění