Muso
(16)Seřadit:
Zobrazuji 16 z 16 výsledků
- Přidávají se do polévek, luštěnin či jako koření do shushi.
- Je ideální do polévek, omáček, marinád a k dochucení nejrůznějších pokrmů.
- Používají se k rýžovým pokrmům, sushi nebo k dochucení polévek a omáček.
- 5.0(1)Tradiční japonský čaj. Má lahodnou chuť a krátkou dobu přípravy.
- Miso pasta z hnědé rýže, která se vyznačuje jemně sladkou a plnou chutí.
- Je ideální do polévek, omáček, marinád a k dochucení nejrůznějších pokrmů.
- Tradiční japonské miso ze sójových bobů a bez přidaných obilovin.
- Přidávají se do polévek, luštěnin či jako koření do shushi.
- Mají jemně slanou chuť a skvěle hodí k salátům, rýži nebo jako svačinka.
- Lahodný pražený zelený čaj s nasládlou vůní. Lze popíjet během celého dne.
- Tradiční japonské dochucovadlo s výrazně slanou a kyselou chutí.
- Těší velké oblibě a řadí se mezi nejrozšířenější čaje po celém světě.
- Tradiční japonská fermentovaná pasta z bílé rýže a sójových bobů.
- Vhodné jako příležitostná pochoutka a dodají také exotickou chuť salátům.
- 5.0(1)Škrob z kořene kuzu. Používá se k zahušťování slaných i sladkých pokrmů.
- 5.0(1)Škrob z kořene kuzu. Používá se k zahušťování slaných i sladkých pokrmů.