Úvod
Miso Shiro (bílé miso) je tradiční japonská fermentovaná pasta z bílé rýže a sójových bobů. Po celá staletí se vyrábí tak, že se vybrané sójové boby zatěžkají kamenem a fermentují se po dobu 3 let v cedrových soudcích. Muso Miso Shiro bílá rýže je ideální do polévek, omáček, marinád nebo na dochucení různých pokrmů. Díky kratší fermentaci má světlejší barvu a jemnější chuť než tmavší miso pasty.
Hlavní vlastnosti:
- jemná a sladká chuť díky kratší fermentaci
- vyrobeno z bílé rýže a sójových bobů
- vhodné do polévek, omáček a marinád, nebo jako koření
Složení
Rýže 34 %, voda, SÓJOVÉ boby, jedlá mořská sůl, batátový sirup, alkohol 2 %, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae). Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem.