Úvod
Wolfberry Kešu ořechy BIO jsou výborným zdrojem bílkovin a nenasycených mastných kyselin. Dále obsahují mangan, železo, zinek, měď, hořčík a fosfor. Kešu ořechy nekoupíte v obchodě ve skořápkách, protože vnitřek skořápek obsahuje olej kardol, který musí být z oříšků pečlivě odstraněn. Jedná se o poměrně náročnou proceduru, než jsou ořechy vhodné ke konzumaci, a proto patří na trhu k těm dražším. Kešu ořechy mají úžasně nasládlou chuť. Díky kvalitnímu zpracování jsou krásně křupavé a lze je konzumovat buď přímo, nebo je lze přidávat do müsli, jogurtů a různých pečených a vařených jídel. Vynikající jsou také rozmixované například s kokosovým mlékem, rozinkami a medem, slanou variantu si pak vytvoříte z vody, růžové soli, česneku a bylinek.
Hlavní vlastnosti:
- kešu ořechy v BIO kvalitě
- skvělý zdroj bílkovin a nenasycených mastných kyselin
- krásně křupavé
Složení
Plody kešu ořechů BIO.