Úvod
Už jste ochutnali pšeničný bulgur? Bulgur se vyrábí z pšenice, která se nejprve aktivuje vodou a teplem a nechá se částečně naklíčit, následně se vysuší pomocí páry a nakonec se hrubě nadrtí. Díky této technologii je bulgur lehce stravitelný. PROBIO Bulgur pšeničný BIO má vysoký obsah vlákniny a je nutričně bohatý. Hodí se jako příloha k masu, zeleninovým pokrmům nebo do salátů. Můžete z něj také připravit například karbanátky, zapékat jej nebo jej použít do polévky a salátů.
Hlavní vlastnosti:
- potravina s vysokým obsahem vlákniny
- zdroj vitaminů A, E a K, železa, fosforu, draslíku
- ideální pro přípravu lehčích jídel
Složení
100 % pšeničný bulgur BIO. Obsahuje lepek.
Použití
Bulgur krátce povařte (5 minut) a nechejte jej 15 minut dojít pod pokličkou.
Upozornění
Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.