PROBIO
(153)Seřadit:
Zobrazuji 24 z 153 výsledků
- Vhodná k přípravě snídaní i večeří. Nutričně bohatá potravina.
- Jdou ideální na přípravu bezlepkových dezertů, oblíbených kaší a dezertů.
- 5.0(1)Chutná jako příloha. v rizotu, salátech a masových i zeleninových směsích.
- 5.0(1)Vhodná do rizot, nádivek a náplní, placek i sladkých rýžových dezertů.
- Jsou jako stvořené na přípravu snídaní nebo na mlsání.
- Obsahují vysoký podíl bílkovin a vlákniny a zasytí na dlouhou dobu.
- Hodí se jako příloha k omáčkám, do salátů, rychlých pánví a podobně.
- Dobře drží svůj tvar, nerozvařují se. Vhodné jako příloha, do salátů apod.
- 4.0(1)Hodí se jako příloha k omáčkám, do salátu, rychlých pánví a podobně.
- Vyjímají se v salátech, hodí se k omáčkám i do zapékaných pokrmů.
- Jsou zdrojem bílkovin a hodí se jako příloha k omáčkám, do salátů apod.
- Nabízí široké možnosti využití na přípravu slaných i sladkých pokrmů.
- Skvěle chutná s ovocem, oříšky nebo hrozinkami. Z bio bezlepkových mouk.
- Překvapí rychlou přípravou, vláčnou texturou a lahodnou chutí.
- 5.0(1)Má vysoký obsah bílkovin i vlákniny. Jednoduchá příprava, lahodná chuť.
- K dochucení jogurtů, müsli, pomazánek. Má vysoký podíl bílkovin a vlákniny.
- 5.0(2)Najde uplatnění při přípravě mnoha pokrmů. Výrazná chuť a aroma.
- Dodá pokrmům krásnou barvu a zvýrazní jejich chuť.
- Má jemně nasládlou chuť, je křupavá a oceníte ji v široké škále pokrmů.
- Vhodné do hlavních jídel, salátů a polévek. Nutričně bohatá obilovina.
- 4.8(4)Vhodné do kaší, pečiva a dezertů. Vysoký podíl vlákniny.
- Skvělý základ na přípravu karbanátků, snídaňových kaší a pomazánek.
- Obsahuje vyšší podíl vlákniny a je lehce stravitelná.
- 4.7(3)Má vyšší podíl vlákniny a je lehce stravitelná. Na sladké i slané pečení.