Úvod
Na lahodných lívancích pro celiaky si pochutnáte. Jejich základem jsou bezlepkové mouky: čiroková, pohanková, kukuřičná a bezlepkové ovesné vločky, které jsou výborným zdrojem vlákniny a betaglukanů. PROBIO Lívance bezlepkové BIO můžete použít naslano i nasladko s ovocem, sirupem, džemem, jogurtem, skořicí nebo třeba špenátem či různými typy sýra.
Hlavní vlastnosti:
- chutná snídaně nebo svačinka pro celiaky
- možno připravit naslano i nasladko
- vysoký podíl vlákniny
Složení
Pohanková mouka*, ovesné vločky bezlepkové jemné*, čiroková mouka*, kukuřičný škrob*, kukuřičná mouka*, sušená syrovátka*, kypřící prášek* (kukuřičný škrob*, kypřící látky [vinany draselné, uhličitany sodné]), psyllium*, jedlá mořská sůl, kurkuma* *z ekologického zemědělství. Alergeny jsou vyznačeny tučným písmem.
Použití
Do směsi přidáte jen vodu, necháte 5 minut odstát a za 15 minut máte nasmaženo cca 18 lívanečků.
Upozornění
Skladovat v suchu při teplotě do 25 °C.