Zeleninové jednohubky
Pořádáte menší oslavu, čekáte hosty, nebo jen chcete nějaké zobání k večernímu filmu? Mrkněte na náš tip na zeleninové jednohubky. Tuto jednoduchou, křupavou a osvěžující svačinku zejména v teplých dnech ocení nejen diabetici, ale i vaši všežraví přátelé.
Postup přípravy
Zeleninu nakrájíme na tenká kolečka (v případě kedlubny čtverečky nebo jiné tvary). Okurku potřeme ricottou a přidáme uzeného lososa, ředkvičku obložíme rozdrobenou fetou a na kolečka nakrájenými olivami, kedlubnu namažeme lučinou a přidáme sušenou šunkou. Kombinace lze libovolně obměňovat a kombinovat.
Přejeme dobrou chuť!
Nutriční hodnoty na porci:
50 kJ, 0,4 g sacharidů, 0,7 g bílkovin, 0,9 g tuků, 0,1 g vlákniny, 0,2 g cukrů, 0,4 g nasycených mastných kyselin, 0,1 g soli