Úvod
Varianta oblíbených pražených kešu oříšků s jemnou vrstvou soli. Kešu oříšky jsou měkké a příjemně nasládlé plody Ledvinovníku západního. Díky jemné máslové chuti i nutričnímu přínosu jsou vyhledávanou pochoutkou nejen mezi příznivci zdravé výživy. Obsahují vitamíny A, B či E, hořčík a další minerály, nenasycené mastné kyseliny i bílkoviny. Slaná varianta je výborná jako přísada do různých dezertů, sladkých i slaných pokrmů, k výrobě vynikajícího kešu krému nebo jen tak na mlsání.
Hlavní vlastnosti:
- jemná máslová chuť
- solené, pražené
- chutná a zdravá svačinka i přísada do vaření a pečení
Složení
Kešu jádra (96 %), rostlinné oleje – palmový olej, slunečnicový olej (3 %), sůl (1 %). Alergeny: Kešu. Může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, sezamu a oxidu siřičitého.