Úvod
Cvrččí Jerky 53% protein BBQ vypadá a chutná jako sušené kousky opravdového masa! Nutričně nabitá novinka české firmy SENS obsahuje 53 % bílkovin, a to z cvrččího proteinu, doplněného rostlinnými bílkovinami ze sóji, a je ochucená báječnou omáčkou barbecue.
Hlavní vlastnosti
- jako kousky opravdového masa
- s chutí omáčky barbecue
- 53 % proteinů
Vyzkoušejte jídlo budoucnosti
Cvrččí protein je stejně kvalitní jako protein z hovězího nebo rybího masa. Na jeho výrobu je oproti hovězímu potřeba 12x méně krmiva, 2 000x méně vody, přičemž se vyprodukuje 100x méně skleníkových plynů – hodnotná výživa udržitelným způsobem!
Složení
Sens jerky 61 % (cvrččí protein (Acheta Domesticus) (45 %), sójový proteinový izolát, pšeničný lepek), ocet kvasný lihový, zvlhčovadlo: glycerol, cibule sušená, řepkový olej, švestky sušené (švestky 99 %, konzervační látka: sorban draselný, slunečnicový olej), přírodní aroma, rajčatový prášek sušený, cukr, mořská sůl, rýžová mouka, extrakt z droždí, směs koření. Alergeny: Není vhodné pro spotřebitele s alergií na sóju a lepek. Konzumace cvrčků může osobám alergickým na měkkýše, korýše či roztoče způsobit alergickou reakci.