Úvod
Cvrččí Jerky 40% protein Teriyaki vypadá a chutná jako sušené kousky opravdového masa! Nutričně nabitá novinka české firmy SENS obsahuje 40 % bílkovin, a to z cvrččího proteinu, doplněného rostlinnými bílkovinami ze sóji, a je ochucená báječnou japonskou omáčkou terijaki.
Hlavní vlastnosti
- jako kousky opravdového masa
- s chutí japonské omáčky terijaki
- 40 % proteinů
Vyzkoušejte jídlo budoucnosti
Cvrččí protein je stejně kvalitní jako protein z hovězího nebo rybího masa. Na jeho výrobu je oproti hovězímu potřeba 12x méně krmiva, 2 000x méně vody, přičemž se vyprodukuje 100x méně skleníkových plynů – hodnotná výživa udržitelným způsobem!
Složení
Sens jerky 50 % (cvrččí protein (Acheta Domesticus) (45 %), sójový proteinový izolát, pšeničný lepek), sójová omáčka (voda, sůl, sójový hydrolyzát, cukr, ocet), rajčatový protlak, extrakt z červeného vína, cukr, švestková povidla, bramborový škrob, zvlhčovadlo: glycerol, olej řepkový, sezamové semínko, kvasničný extrakt, rýžová mouka, přírodní aroma, směs koření, sůl. Alergeny: Není vhodné pro spotřebitele s alergií na sóju, sezam a lepek. Konzumace cvrčků může osobám alergickým na měkkýše, korýše či roztoče způsobit alergickou reakci.