Úvod
PROBIO Chléb bezlepkový BIO má lahodnou chuť a doporučujeme ho i těm, kteří netrpí celiakií. Sestáává z velmi kvalitních mouk - čirokové, pohankové, rýžové a semínek. Vláčný vydrží až tři dny. Chléb z této směsi můžete upéct v domácí pekárně i v běžné troubě. Stačí přidat jen vodu a droždí, necháte nakynout a pečete.
Hlavní vlastnosti:
- jemná a lahodná chuť
- lze péct v troubě i domácí pekárně
- z čirokové, pohankové, rýžové mouky
Složení
Čiroková mouka*, kukuřičný škrob*, pohanková mouka*, kukuřičná mouka*, pohanková krupice*, bramborový škrob*, len hnědý*, slunečnice semínka*, rýžová mouka*, jedlá mořská sůl, psyllium*, dýně semínka*, kmín drcený* *z ekologického zemědělství
Použití
Chléb lze upéct v troubě (návod je na obale) i v domácí pekárně (rychlý program na 2 hodiny). Ze směsi upečete dva chleby v malé formě na biskupský chlebíček, nebo jeden ve formě velké. Z těsta lze připravit také bagetky (v bagetkové formě).
Upozornění
Skladujte při teplotě do 25 °C.