Úvod
Organis Mandle jádra jsou hodnotnou svačinkou, pohotovým zdrojem energie a bílkovin během pracovního dne. Hodí se do moučníků i k ozdobení sladkých dezertů, můžete je přidat do cereální kaše i do vašeho ranního müsli. Mandle lze také využít k přípravě rostlinného mléka, mandlového sýra či vylepšení domácí paštiky.
Hlavní vlastnosti:
- neloupaná jádra mandlí
- pohotový zdroj energie
- obsahují 28 % bílkovin
- k obohacení teplé i studené kuchyně
Mandlový sýr
Mandle rozmixujte a namočte do vody, nejlépe přes noc. Tekutinu přeceďte a přidejte olivový olej, česnek, citrón, čerstvé bylinky podle vaší chuti, nechte odležet a je hotovo!
Složení
Neloupaná jádra mandlí. Alergeny: Může obsahovat lepek, arašídy, sóju, mléko, skořápkové plody, sezam, oxid siřičitý.