Úvod
Kokosový cukr má lahodnou chuť s karamelovým nádechem. Získává se z květů kokosových palem a jeho hlavní výhodou je nízký glykemický index 35. To znamená, že uvolnění energie do krevního oběhu probíhá pozvolna a nezpůsobuje nepříjemné výkyvy, jako je to u klasického cukru. Naturalis Kokosový cukr je 100% přírodní nerafinovaný produkt v BIO kvalitě. Neobsahuje žádné přidané látky.
Hlavní vlastnosti:
- nízký glykemický index 35
- vhodné pro vegany
- BIO kvalita
Složení
100% kokosový cukr.
Použití
Kokosový cukr je vhodná alternativa klasického bílého či třtinového cukru. Výborně se hodí na pečení dortů, přípravu dezertů nebo dochucení rýžových, jáhlových a ovesných kaší. Využijte ho jako běžný cukr do kávy, kakaa, smoothies a koktejlů.