Úvod
Olej z dužiny kokosu je báječný pro použití v kuchyni i v kosmetice. Kokosový olej je zvláště vhodný pro tepelnou úpravu jídel. Má vysoký bod kouřivosti, a proto se nepřepaluje. Při tepelné úpravě tak nevznikají pro tělo škodlivé látky. Jemné kokosové aroma se na výsledné chuti jídla neprojeví. Je vhodný pro smažení sladkých i slaných jídel.
Hlavní vlastnosti:
- 100% přírodní olej v BIO kvalitě
- nepřepaluje se a je vhodný ke smažení
- vhodný pro tepelnou úpravu jídel
- dezertům dodá příjemnou chuť i vůni
- k obohacení kaší i smothies
Složení
100% BIO panenský kokosový olej.
Použití
Nahraďte máslo nebo klasický olej při pečení kokosovým olejem. Dodá těstu příjemnou chuť i vůni. Použijte na vymazávání plechů a forem, místo mouky vysypte strouhaným kokosem a těsto se vám nikdy nepřilepí! Lžičku kokosového oleje můžete přidat do kávy. Káva získá příjemnou krémovou strukturu a nezapomenutelnou chuť. Obohaťte kokosovým olejem kaši nebo smoothies.