Úvod
Terezia Hlíva ústřičná + laktobacily je přípravek v kapslích s obsahem hlívy, šípků a laktobacilů bez příměsí, vhodný i pro děti od 3 let, těhotné a kojící ženy i celiaky. Hlíva ústřičná je dřevokazná houba a jako nezelený organizmus přijímá ze stromů spoustu látek, které jsou pro její život potřebné a mají také blahodárný vliv na naše zdraví. Hlíva je ceněná také díky vysokému obsahu vlákniny a betaglukanů. V tobolkách od Terezia Comapany je zpracovaná a usušená celá houba tak, aby v ní zůstaly zachovány přirozeně obsažené bioaktivní látky. Navíc je obohacena třemi kmeny laktobacilů (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Bifidobacterium lactis) a šípky, které jsou přirozeným zdrojem vitamínu C.
Hlavní vlastnosti:
- hlíva ústřičná s deklarovaným obsahem betaglukanů a vlákniny, z kontrolovaných českých pěstíren
- šípky jsou bohatý přírodní zdroj vitaminu C
- šípky podporují imunitní systém, přispívají k normální funkci střevního traktu a pomáhají podporovat trávení
- 3 probiotické kmeny: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Bifidobacterium lactis
- vhodné i pro děti od 3 let, těhotné a kojící ženy
- bez lepku
- pohodlné užívání
Dávkování
1 kapsle 2x denně před jídlem. Kapsle se polykají celé a zapíjí vodou, nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo do vody. Je možné užívat dle potřeby i dlouhodobě.
Složení
1 kapsle obsahuje 330 mg směsi Hlíva ústřičná + lactobacily + vitamin C (prášek sušené hlívy ústřičné (Pleurotus ostreatus), vitamin C (kyselina askorbová), sušený extrakt ze šípků (Rosa canina, Rosa laevigata), Lactobacillus acidophilus a Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis, inulin). 1 kapsle obsahuje 118,2 mg β-glukanu ± 3,75 mg. Obal kapsle: želatina.
Upozornění
Doplněk stravy. Není vhodné pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Není náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte v suchu do 25 °C. Chraňte před mrazem. Kapsli spotřebujte ihned po vyjmutí z blistru. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku.