Úvod
Doplňte bílkoviny z rostlinného zdroje! GreenFood Nutrition Vegan Protein vanilka je vytvořený z hrachového a dýňového proteinu, které se dokonale doplňují. Dýňový protein je charakteristický vysokým obsahem aminokyseliny argininu v naturální formě, který tvoří téměř 20 % celkového obsahu bílkoviny. Proto je tento produkt vhodný nejen pro vegany, ale i všechny aktivní sportovce. Jemnou chuť přípravku dodává Nutriz – stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky.
Hlavní vlastnosti
- pouze 100 kcal v jedné porci
- vhodný do pečení a přípravy dezertů
- skvělá chuť i s vodou
- balení obsahuje 30 porcí
- bez konzervantů, chemických barviv a stabilizátorů
- bez lepku, bez laktózy
Složení
Hrachový protein, dýňový protein, kakaový prášek, Nutriz (stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky), lecitin slunečnicový, zahušťovadlo karboxymetylceluloza, aroma vanilka, sladidlo sukraloza. Bez lepku, bez laktózy. Non GMO.
Použití
V šejkru rozmíchejte 25 g (1 odměrku) prášku ve 250-300 ml vody nebo mléka.
Upozornění
Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené dávkování. U kojících a těhotných žen je vhodná konzultace s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!