Vláknina
Vláknina
(76)Seřadit:
Zobrazuji 23 z 76 výsledků
- 5.0(2)Fructolax je přírodní projímadlo s obsahem fíků, daltlí, tamarindu a vlákniny.
- Obsahuje dřeň z ovoce, a pomáhá tak zvýšit příjem vlákniny ve stravě.
- 5.0(1)Fructolax je doplněk stravy s obsahem fíků, daltlí, tamarindu a vlákniny.
- 5.0(10)Rozpustná vláknina získaná z obalů semen jitrocele vejčitého (Plantago ovata).
- 4.7(11)Obsahuje 89 % vlákniny. Vhodný jako přísada do jogurtů, pudinků i nápojů.
- 5.0(6)Vynikající kombinace přírodní vlákniny a probiotických bakterií podporuje zdraví střev.
- Vláknina psyllium má unikátní schopnost nabobtnat a zvětšit svůj objem.
- 4.9(13)Rozpustná vláknina, která vzniká vyčištěním obalů semen jitrocele indického.
- 5.0(1)Vláknina psyllium má unikátní schopnost nabobtnat a zvětšit svůj objem.
- 4.5(47)Pivovarské kvasnice v kombinaci s inulinem, probiotiky a pupalkovým olejem.
- 5.0(2)Psyllium podporuje správnou funkci trávicího traktu i hladinu cholesterolu.
- 4.7(3)Psyllium natural je přírodní indická vláknina s čistotou 89% (Plantago ovata HUSK) - v ekonomickém a uzaviratelném sáčku.
- Rozpustná vláknina ve formě kapslí, která vzniká vyčištěním obalů semen jitrocele indického.
- 5.0(1)Jedinečnost tohoto produktu je zajištěna tím, že se jedná o originální indické psyllium s 98% čistotou.
- Rozpustná vlákniny v trávicím ústrojí vytváří velmi jemný gel a podporuje vyprázdnění.
- 4.9(8)100% rostlinný produkt určený pro řízenou výživu při zácpě a hemoroidech. Vhodný i při užívání antibiotik.
- Rozpustná vláknina Fibregum z akácie ve formě žvýkacích tablet.
- 5.0(2)Obsahuje dřeň z ovoce, a pomáhá tak zvýšit příjem vlákniny ve stravě.
- 3.3(3)Rozpustná vláknina k dietnímu postupu při zácpě či průjmu.
- Pivovarské kvasnice s rozpustnou vláknin inulinem a probiotiky.
- 4.9(8)100% rostlinný produkt určený pro řízenou výživu při zácpě a hemoroidech. Vhodný i při užívání antibiotik.
- Kombinace probiotik, vlákniny, vitaminů C a D ve formě jednorázových sáčků.
- 5.0(1)Doplněk stravy vhodný pro děti již od narození obsahuje GOS/FOS.