Úvod
Inulin má nasládlou chuť, přesto nezvyšuje hladinu krevního cukru. Do našeho organizmu se nevstřebává, ale ve střevě působí jako prebiotikum. To znamená, že podporuje růst přátelských bakterií. Obsahuje 89 % vlákniny. Čekankový inulin přispívá k normální funkci střev zvýšením četnosti stolice. Inulin můžete přidat do jakéhokoli pokrmu nebo nápoje.
Hlavní vlastnosti:
- rozpustná vláknina z kořene čekanky
- podporuje trávení
- zvyšuje objem stolice
Dávkování
2x denně 1 vrchovatou čajovou lžičku inulinu rozpusťte ve vodě nebo zamíchejte do jogurtu.
Složení
Inulin z kořene čekanky.
Upozornění
Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí.