Úvod
Máte chuť na něco sladkého, co si ale můžete dopřát bez výčitek? Vyzkoušejte 100% rostlinný dezert Alpro s intenzivní chutí hořké čokolády. Hedvábnou jemnost této bezlaktózové alternativy pudingu ocení nejen vegetariáni. Je totiž zdrojem vysoce kvalitních proteinů, vápníku, vlákniny a s přirozeně nízkým obsahem tuků. Kromě toho, že si na ní skutečně pochutnáte, ale uděláte něco dobrého i pro planetu. Sója, použitá k výrobě, neohrožuje deštné pralesy a není ani geneticky modifikovaná.
Budoucnost naší planety je rostlinná!
Občas je těžké zbavit se starých návyků, s Alpro rostlinnými alternativami to ale pro vás bude hračka. Udělejte i vy alespoň malý krok vpřed, protože i ten může znamenat velkou změnu pro planetu i pro vás. Alpro rostlinné produkty mají celkově přirozeně menší uhlíkovou stopu i menší spotřebu vody než jejich živočišná konkurence. Navíc jsou plněné do recyklovaných, recyklovatelných a rostlinných obalů. Alpro se snaží inspirovat kohokoli na téhle planetě, kdo má chuť něco změnit.
Hlavní vlastnosti:
- přirozeně bez laktózy
- 100% rostlinný
- vegetariánský
- přirozeně s nízkým obsahem tuku
- zdroj vysoce kvalitní bílkoviny
- zdroj vápníku
- obsahuje vitamíny B2 a D
Složení
Sójová složka (pitná voda, cukr, loupané sójové boby (6,4 %)), cukr, kakao (3 %), modifikovaný škrob, čokoláda (1 %), fosforečnan vápenatý, aroma, zahuštovadlo (karagenan),mořská sůl, vitaminy (B2, D2). Alergeny jsou ve složení vyznačené tučným písmem.
Upozornění
Uchovejte při teplotě do 25 °C. Po otevření uchovejte v chladničce (max 7 °C).