Úvod
Bez vlašských ořechů se neobejde vánoční cukroví či jablečný závin, ale kromě příjemné chuti jsou i další důvody pro pravidelnější zařazení do našeho jídelníčku. Jádra vlašských ořechů obsahují mnoho prospěšných látek pro lidské tělo: vitaminy, minerální látky, 15 % bílkovin a množství tuků bohatých na nenasycené mastné kyseliny. Jsou vhodným doplněním energie při fyzické námaze i duševní práci. Pro své nutriční vlastnosti jsou řazeny mezi superpotraviny. Tato výživná pochoutka se hodí do ranního müsli, obilné kaše i ochucení salátů.
Hlavní vlastnosti:
- jádra vlašských ořechů
- skvělé do müsli, kaší, salátů, pečení nebo jen tak
- obsahují vitamíny, minerály a 15 % bílkovin
Složení
Jádra vlašských ořechů. Alergeny: Může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, sezamu a oxidu siřičitého.