Úvod
Morušovník je poměrně malý strom pocházející z Číny, který se v Evropě rozšířil v raném středověku. Daří se mu zejména v teplých středomořských oblastech. Plody moruše jsou tvarem podobné ostružinám a konzumují se jak čerstvé, tak sušené. Tato velmi chutná lahůdka obsahuje vysoké množství přírodních cukrů ve formě glukózy a fruktózy, díky čemuž jsou krásně sladké a chuťově připomínají ten nejlepší med. Sušené moruše jsou v BIO a RAW kvalitě a nejsou uměle doslazované. Ideální je jejich použití do ovocných salátů, cereálních kaší, smoothie, dezertů, jogurtů, müsli, sladkých krémů, na zdobení zákusků apod.
Hlavní vlastnosti:
- sušené plody morušovníku
- BIO a RAW kvalita
- kvalitní zdroj přírodních cukrů
Složení
Moruše bílá sušená. Může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů a lepku.