Úvod
Kešu oříšky jsou měkké a příjemně nasládlé plody Ledvinovníku západního. Díky jemné chuti i nutričnímu přínosu jsou vyhledávanou pochoutkou nejen mezi příznivci zdravé výživy. Kešu obsahují nenasycené mastné kyseliny, bílkoviny, minerální látky a řadu vitamínů. Pro jedinečnou máslovou příchuť jsou oblíbené také v kuchyni: snadno z nich připravíte lahodnou omáčku nebo pomazánku. Stejně tak je oceníte při přípravě raw cukroví či sladkých dezertů. Díky vysokému obsahu tuků se hodí i k výrobě vynikajícího kešu oleje.
Hlavní vlastnosti:
- chutná a zdravá svačinka
- jemná máslová chuť
- BIO kvalita
Složení
Kešu jádra BIO. Alergeny: Může obsahovat stopy jiných ořechových plodů a skořápek, sezam a SO2.
Upozornění
Alergeny: Může obsahovat stopy jiných ořechových plodů a skořápek, sezam a SO2.