Úvod
Čerstvé borůvky jsou lyofilizované, což je metoda prudkého zamrazení a následného pomalého sušení. Při tomto procesu dochází k odstranění 95 % vody. Takto upravené ovoce si zachovává svoji chuť, vůni, strukturu, přirozenou barvu, živiny, vitaminy a minerály. Mrazem sušené ovoce má při správném způsobu skladování dlouhou trvanlivost. Borůvky můžete zamíchat do müsli, kaše nebo jogurtu. Lyofilizované borůvky Allnature představují perfektní rychlou svačinku, která zažene chuť na sladké, přestože není doslazovaná. Užijte si příjemné křupnutí!
Hlavní vlastnosti:
- lyofilizované borůvky bez přidaného cukru
- skvělá chuť i vůně
- ideální do müsli, kaší nebo jogurtu
Složení
Borůvky celé lyofilizované. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.