Úvod
Wolfberry Včelí chléb Perga vyrábí včely smícháním pylu s medem. Ten napěchují do pláství a nechají uležet. Nazývá se také plástový pyl, perga, nebo Ambrosia – pokrm bohů. Fermentací se štěpí pylová zrna a uvolňují se další výživné látky. Díky tomu je včelí chléb lehce stravitelný. Obsahuje jednoduché sacharidy, esenciální mastné kyseliny, proteiny, vitaminy, minerály a stopové prvky.
Hlavní přínosy včelího chleba:
Perga obsahuje okolo 75 % pylu, který má tyto ověřené vlastnosti:
- působí jako antioxidant
- příznivý vliv na normální činnost kardiovaskulárního systému
- přirozená obranyschopnost - imunitní systém
- menopauzální komfort
- vitalita - únava - odolnost
- normální činnost trávicího traktu
Použití
Včelí chléb lze konzumovat samotný, chutná výborně. Můžete jej přimíchat do müsli, smoothies nebo jogurtu. Neupravujte včelí chléb teplem, zbytečně by se znehodnotily prospěšné látky.
Celková denní dávka není omezená, prospěšné je užívat až 2 čajové lžičky 3x denně.