Úvod
Wolfberry Kokosový cukr BIO se vyrábí ze sladké šťávy kokosových květů. Musí se naříznout palmové okvětí, sebrat nektar ze kterého se velmi pomalým zahříváním odpařuje voda. Výsledným produktem jsou světlehnědé až žlutohnědé krystalky kokosového cukru s výbornou a plnou chutí s mírně karamelovým podtónem. Kokosový cukr obsahuje železo, zinek, vápník, draslík, polyfenoly, mastné kyseliny a inulín (vláknina). Kokosový cukr je ideální náhražka rafinovaného nebo třtinového cukru. Velmi dobře se rozpouští, a proto se výborně hodí do všech nápojů. Můžete ho používat při přípravě zmrzlin, jogurtů nebo dezertů, kterým dodá zajímavou chuť.
Hlavní vlastnosti:
- BIO kvalita
- skvělá náhražka rafinovaného cukru
- dobře se rozpouští
Složení
Nerafinovaný kokosový cukr v BIO kvalitě.