Úvod
Wolfberry jahody jsou velmi chutné, voňavé a křupavé plátky lyofilizovaných jahod. Lyofilizace je proces sušení mrazem, kdy se ovoce nejprve prudce zmrazí a následně suší při nižším tlaku. Tak si zachovává svou přirozenou strukturu tvaru, vůni a především nutriční hodnotu všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Pekařky a cukrářky ocení, že pokud se takto sušené jahody namočí do vody nebo alkoholu, tak je mohou následně přidávat do svých receptů namísto čerstvých jahod.
Hlavní vlastnosti:
- kousky jahod sušené mrazem
- chutnají a voní jako čerstvé jahody
- zachovávají si všechny vitamíny a minerály jako v čerstvém ovoci
Složení
Plátky jahod sušených mrazem 100%.
Použití
Jahody Wolfberry můžete konzumovat přímo, ale výborné jsou i v jogurtech, různých ranních kaších, koktejlech, čajích a jiných nápojích. Po namočení ve vodě nebo v alkoholu jsou výborným doplňkem cukrářských výrobků – koláče, dezerty.