Úvod
Aminokyseliny leucin, isoleucin a valin v poměru 2:1:1.
Aminokyseliny s větveným řetězcem (leucin, izoleucin a valin) výrazně podporují fyzický výkon, regeneraci a růst svalů. Proč přidaný leucin? Konkrétně tato aminokyselina má vlastnosti související s aktivací signální cesty mTOR, která je spouštěčem proteosyntézy.
Voxberg BCAA v bodech:
- Esenciální aminokyseliny - tělo si je nedokáže samo vytvořit, proto je třeba je dodávat ve stravě nebo v doplňcích stravy.
- Optimální poměr 2:1:1 - V našich BCAA je přesně vyvážený poměr všech tří látek pro nejlepší možnou podporu vašeho výkonu, regenerace a růstu svalů.
- Pomocník při regeneraci - na rozdíl od jiných aminokyselin jsou všechny tři BCAA metabolizovány přímo ve svalech, kterým poskytují palivo pro výkon a regeneraci.
- Nejkvalitnější suroviny - bílkoviny používané k výrobě BCAA pocházejí převážně z Evropské Unie a jejich kvalita je přísně kontrolována.
- Chutná skvěle - na chuti našich výrobků nám opravdu záleží.
Proč Voxberg?
- Prémiová slovenská značka
- Přímý výrobce - vlastní vývoj a výzkum
- Reschers Food Innovations - spolupráce s prestižními institucemi
- Nejnovější vědecké poznatky v praxi
- IFS certifikace a autorizace
- Kontrola celého výrobního procesu
- Využití surovin s nejvyšším ratingem
Doporučené dávkování Voxberg BCAA:
- 7 g prášku (1 odměrku) smíchejte s 300 ml vody (doporučuje se studená), protřepejte minimálně po dobu 15 až 20 sekund a vypijte. Balení obsahuje 70 dávek.
Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nevhodné pro fenylketonuriky. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některé z látek uvedených ve složení produktu. Nezapomínejte na význam pestré a vyvážené stravy. Může obsahovat lepek, vejce, sóju, sezam, arašídy a skořápkové plody.
Složení:
L-leucin, L-isoleucin, L-valin, přírodní aromata, regulátor kyselosti: kyselina citronová, vláknina z čekanky, sladidlo: sukraloza, mletá kurkuma.
Alergeny:
Neobsahuje.
v 7g | |
BCAA | 6,1 g |
Z toho L-leucin | 3,1 g |
Z toho L-isoleucin | 1,5 g |
Z toho L-valin | 1,5 g |