Úvod
SENS Cvrččí proteinové bezlepkové těstoviny Čočkové obsahují výrazně méně sacharidů než klasické pšeničné těstoviny, a zároveň mají vysoký podíl proteinu. Pokud používáte celozrnné nebo luštěninové těstoviny, budou vám chutnat i tyto těstoviny s cvrččí moukou – chutnají totiž podobně, protože cvrččí protein výslednou chuť těstovin neovlivňuje.
Hlavní vlastnosti
- obsahuje super výživnou cvrččí mouku
- vysoký podíl proteinu
- uvařeno za 4 minuty
Vyzkoušejte jídlo budoucnosti
Cvrččí protein je stejně kvalitní jako protein z hovězího nebo rybího masa. Na jeho výrobu je oproti hovězímu potřeba 12x méně krmiva, 2 000x méně vody, přičemž se vyprodukuje 100x méně skleníkových plynů – hodnotná výživa udržitelným způsobem!
Složení
Mouka z červené čočky (90 %), cvrččí mouka (Acheta domesticus) (10 %).