Úvod
100% Native Whey je nejčistší dostupnou formou syrovátky na trhu - žádný jiný protein takovéto kvality nedosahuje. Reflex Nutrition garantuje absolutní čistotu a účinnost - 100 % proteinu je získáno pomocí nativní technologie přímo z čerstvého mléka.
Hlavní benefity produktu:
- 100 % proteinu je získáno šetrně přímo z čerstvého mléka pocházejícího od krav z kontrolovaných evropských chovů živících se výhradně travou, pasterizováno jednou = maximální možná účinnost a čistota
- 80 g bílkoviny na 100 g!
- Vysoce kvalitní bílkovina - přes 6 g BCAA na 1 dávku (35 g) - nejvyšší obsah esenciálních aminokyselin
- Obsah čtvrté generace přátelských bakterií DUOLAC®
- Kvalita a parametry velice blízké lidskému mléku
- Bez nečistot, které obsahuje běžný syrovátkový protein
- Čistá a přirozená chuť
100% Native Whey představuje absolutní špičku mezi proteiny - díky použité nativní technologii se s ním běžné syrovátkové proteiny, kdy je bílkovina získávána ze syrovátky, tedy druhotného produktu a nikoli přímo z mléka, nemůžou vůbec rovnat!
Syrovátkový protein je ze všech proteinů pro tělo zdaleka nejhodnotnější, avšak rozdílné způsoby zpracování vedou k velmi odlišným typům těchto proteinů co se týče složení, nečistot a chuti. A zde pouze nativní technologie dokáže garantovat parametry co nejvíce podobné původnímu přírodní podobě syrovátkových molekul obsažených v čerstvém mléce. Molekuly jsou totiž z mléka přímo extrahovány, čímž nedochází k jejich poškození, jak je tomu u běžné výroby. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturaci proteinových molekul). Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.
Vyšší obsah aminokyselin
Způsob zpracování se samozřejmě projeví na obsahu aminokyselin - 100% Native Whey obsahuje ve srovnání s klasicky vyrobeným syrovátkovým proteinem až o 16 % více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40 % více cystinu.
Přátelské bakterie DUOLAC®
Probiotika jsou svým účinkem těsně spojená s funkcí zažívacího traktu a tedy i vstřebáváním přijímaných živin. Pokud jsou však nesprávně skladována, podstatně se to projeví na jejich účinnosti. Firma Cell Biotech proto přišla s patentovanou, nyní už čtvrtou generací přátelských bakterií DUOLAC® (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis a Lactobacillus Rhamnosus) uchováváných pomocí speciální chladící technologie, peptidů a polysacharidů, které bakteriím dodávají trvalou stabilitu a zajišťují, že se jich drtivá většina dostane do zažívacího traktu živých a v dobrém stavu.
Doporučené dávkování:
- rozmíchejte 35 g (přibližně 1 zarovnaná 60 ml odměrka*) s 250 ml vody v shakeru nebo mixéru. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně. *odměrka je součástí balení. Během transportu se může klesnout ke dnu.
Upozornění: Nevhodné pro děti, mladistvé do 16 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Po otevření a použití vždy pevně zašroubujte víčko. Zkonzumujte do 3 měsíců od otevření nebo do data minimální trvanlivosti. Vhodné pro vegetariány. Doplněk stravy, se sladidly.
KTJ - kolonii tvořící jednotka v okamžiku výroby.
Složení:
Nativní syrovátkový izolát (50 %), instantizovaný nativní syrovátkový koncentrát (47 %) (ultrafiltrovaný nativní syrovátkový koncentrát), emulgátor sójový lecitin, aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol glykosidy), vícesložková směs probiotických kultur LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum,Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus).
Alergeny:
Vyznačeny tučně ve složení. Může obsahovat stopy vajec.
ve 100g | ve 35g | |
Energetická hodnota | 1518 kJ | 531 kJ |
358 kcal | 125 kcal | |
Tuky | 0,7 g | <0,5 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g | 0,1 g |
Sacharidy | 7,5 g | 2,6 g |
Z toho cukry | 2,9 g | 1 g |
Bílkoviny | 80 g | 28 g |
Sůl | 0,45 g | 0,16 g |
Vláknina | 0,6 g | <0,5 g |
Bifidobacterium Bifidum | 60 x 107 KTJ | 21 x 107 KTJ |
Lactobacillus Rhamnosus | 60 x 107 KTJ | 21 x 107 KTJ |
Lactobacillus Acidophilus | 60 x 107 KTJ | 21 x 107 KTJ |