Pangamin Bifi – Správně fungující střeva jako součást moderního životního stylu. Osvědčená kombinace pivovarských kvasnic, mikrobiálních kultur a rozpustné vlákniny inulin.
Patří k prvním probiotickým přípravkům prodávaných na českém trhu.
O tom, že je oblíbenou stálicí, svědčí už více jak 5 000 000 prodaných balení. To je skoro neuvěřitelná 1 miliarda tablet!
Pangamin bifi.
- Obsahuje pivovarské kvasnice [(Saccharomyces cerevisiae) obsahují lepek], syrovátku, rozpustnou vlákninu inulin, laktogenní mikroorganismy (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis). Bez tabletovacích přísad.
- Dávkování: Dospělí 3x denně 4 tablety po jídle. Děti 2x denně 2 tablety po jídle.
- Návod k použití: Tablety polknout a zapít dostatečným množstvím vody.
- Upozornění: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí! Alergeny: obsahuje lepek a syrovátku.
Víte, že:
Pivovarské kvasnice si můžeme představit jako přírodní minilaboratoř absorbující z rozvařeného obilného sladu celé spektrum v něm obsažených živin – například vitaminy skupiny B, minerální látky, stopové prvky, bílkoviny, esenciální aminokyseliny a celou řadu dalších prospěšných látek?
V našich střevech žijí miliardy bakterií – „ dobrých i špatných“?
Je důležité, aby jejich poměr byl v rovnováze, protože 70 % naší imunity se tvoří právě ve střevech. Optimální je, aby se společně s probiotickými bakteriemi konzumovala i prebiotika. Probiotika se starají o rovnováhu střevní mikroflóry a prebiotika dodávají probiotikum potřebnou „ potravu “. Jen tak mohou v našem mikrobiomu odvádět svoji práci, protože bez vlákniny probiotické kultury nepřežijí?
Přípravkům, které obsahují probiotika i prebiotika se říká synbiotika?
Mikrobiální kultury:
Lactobacillus acidophilus a Bifidibacterium lactis doplňují přirozenou střevní mikroflóru.
Inulin:
Je zdrojem živin pro mikroflóru v tlustém střevě.
Pangamin bifi byl vyvinut ve spolupráci s Výzkumným ústavem mlékárenským v roce 1991 jako jeden z prvních probiotických přípravků a jako vůbec první synbiotikum v době, kdy většina lékařů a lékárníků nevěřila, že by probiotické kultury „fungovaly“ sušené, v tabletě a navíc třeba i po dvou letech. A ony fungovaly a fungují dodnes!
Jen produkt, který dokáže naplnit všechna očekávání zákazníků, může zůstat v popředí zájmu už 32 let!
Pivovarské kvasnice se těší oblibě u zákazníků v různě po světě, například v Německu, Francii, Japonsku – ale je to právě český Pangamin, který nabízí nejširší portfolio přípravků.