Úvod
Lyofilizované maliny, tedy maliny sušené mrazem, procházejí procesem, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu. Zde dochází k odstranění 95 % vody a kyseliny octové. Lyofilizované ovoce si zachovává svou chuť, vůni, strukturu i přirozenou barvu. Zároveň si zachovává také vitamíny, živiny a minerály běžně obsažené v čerstvém ovoci. Mrazem sušené maliny mají vlastnosti čerstvých malin s příjemným křupnutím. Organis Malina celá sušená mrazem je ideální v kombinaci s müsli, kaší nebo jogurtem.
Hlavní vlastnosti:
- křupavé mlsání vhodné do müsli, kaší a jogurtů
- lze konzumovat i samostatně
- sušené mrazem
Složení
Mrazem sušené maliny.
Upozornění
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu, skořápkových plodů, mléka a sóji.