Úvod
Kimchi – kimči, je korejské národní jídlo, připravované fermentací zeleniny, která si tak uchovává vitaminy a minerální látky. Navíc tento křupavý zelný salát neobsahuje skoro žádné kalorie! Organis Kimchi s kurkumou, vyrobené z čínského zelí a ředkve, je ochucené pastou miso a kurkumou, a skvěle se hodí jako příloha k jakémukoli jídlu.
Hlavní vlastnosti:
- křupavý salát z fermentované zeleniny
- obsahuje čínské zelí a ředkev
- ochucené pastou miso a kurkumou
Složení
Čínské zelí (83 %), česnek (2,5 %), bílá ředkev (2,5 %), cukr (2,0 %), mořská sůl, rýžová mouka, zázvor, MISO KOŘENÍ (SÓJA), kurkuma. Alergeny jsou vyznačeny tučně.
Upozornění
Skladujte v suchu a chladu. Po otevření skladujte při teplotě do 4 °C.