Úvod
Záleží Vám na tom, co jíte? Nutrikaše probiotic s proteinem je funkční potravina pro každého, koho zajímá racionální stravování, pro sportovce i rekonvalescenty. Chutná a lehce stravitelná kaše je zdrojem bílkovin, obsahuje vitaminy a minerální prvky, vysoký podíl vlákniny a probiotickou kulturu. Naopak neobsahuje lepek ani laktózu, takže je vhodná i pro osoby s výživovým omezením při intoleranci těchto složek. Jednotlivě balené porce kaše Vám dobře poslouží jako rychlá a ekonomická alternativa ke snídani, večeři nebo svačině, bez pocitu, že jste Vaši stravu zanedbali.
Kombinace rostlinných a živočišných proteinů
Nutrikaše s proteinem obsahuje jak rostlinné, tak živočišné bílkoviny, které jsou základním stavebním kamenem tkání v těle. Bílkoviny jsou důležité pro udržení a růst svalové hmoty a přispívají k udržení normálního stavu kostí.
Probiotika a vláknina
Jedna porce kaše obsahuje 5 miliard probiotických bakterií Bacillus coagulans a vysoký obsah kvalitní vlákniny z čekanky. Tyto bakterie spolu s vlákninou vytvářejí symbiotický vztah. Přirozené zapouzdření obsažených bakterií zaručuje jejich konstantní množství v průběhu celé trvanlivosti výrobku i bez nutnosti skladování v chladničce.
Hlavní vlastnosti:
- funkční strava určená pro podporu organismu
- kaše je chutná a snadno stravitelná
- instantní kaši připravíte během chvilky
- obsahuje vitaminy a minerální látky
- je zdrojem bílkovin
- vysoký obsah vlákniny
- je přirozeně bezlepková a neobsahuje laktózu
Dávkování
Konzumujte 2-3 porce denně připravené dle návodu. S ohledem na hodnoty obsažených látek je vhodné konzumaci většího množství konzultovat s výživovým specialistou.
Složení
Extrudovaná rýžová mouka 28 %, glukózový sirup, vepřový hydrolyzovaný kolagen 13 %, modifikovaný kukuřičný škrob, fruktóza 9 %, slunečnicový olej, vláknina inulin 6,4 %, sójový bílkovinný izolát 4,5 %, kaseinát sodný, stabilizátor E340, jedlá sůl, vitaminový a minerální komplex, probiotická kultura (5 mld. / porce) Bacillus coagulans, přírodní aroma, protispékavá látka E551, emulgátor E471, barvivo karoteny. Alergeny : sója.
Použití
K přípravě Nutrikaše je potřeba pouze 150 ml horké vody o teplotě přibližně 80° C. Nedoporučujeme používat vodu vřelou z důvodu neblahého vlivu obsažené probiotické kultury Bacillus coagulans.