Úvod
Lahodný krém z loupaných mandlí. NATU Mandlový krém blanšírovaný je pochoutka z jemně mletých mandlí, která se Vám bude rozplývat na jazyku. Chutná sladce i bez jakéhokoliv sladidla. Mandlové máslo představuje výborný zdroj přírodní energie. Obsahuje vysoké množství rostlinných tuků, zejména nenasycených mastných kyselin, vysoký podíl vlákniny a stejně jako ostatní ořechy je zdrojem bílkovin.
Věděli jste, že?
Blanšírování je proces, při kterém jsou mandle (případně i jiné ořechy) zbaveny své typické hnědé slupky. Proto má výsledné máslo krémovou barvu a jemnou sladkou chuť.
Hlavní vlastnosti:
- 100% mandle
- zdroj proteinů
- s vysokým obsahem vlákniny
- bez přidaného cukru, soli a oleje
- bez lepku a bez laktózy
- vhodné i pro vegany
Složení
100 % loupané mandle. Alergeny: mandle. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Použití
Využití mandlového másla je opravdu široké: můžete jej přidat do těsta na pečení, smoothie, jogurtu, cereální kaše a müsli a nebo vychutnat jen tak na lžiče.