Úvod
Hrachový protein má dobrou vstřebatelnost a využitelnost. Využijte jej k navýšení příjmu bílkovin při sportu nebo při redukčních dietách. Jeho biologická hodnota je 65. Toto číslo udává, kolik gramů tělesných bílkovin může být vytvořeno ze 100 g bílkovin ve stravě. Vyrábí se mechanickým drcením hrachu a následnou izolací hrachové bílkoviny. Výsledný prášek má světle žlutou barvu. Je výborný k obohacení polévek, pomazánek nebo salátů. Neobsahuje lepek a je vhodný pro vegany a vegetariány.
Hlavní vlastnosti:
- dobře stravitelný
- zdroj bílkovin
- neobsahuje lepek
Složení
100 % BIO prášek z hrachu.
Použití
1–2 polévkové lžíce (15–30 g) denně. Prášek rozmíchejte ve vodě nebo přidejte do koktejlů, zeleninových či ovocných nápojů, do polévek, salátů, pomazánek nebo omáček. Hrachový protein má využití také v RAW kuchyni.