Potraviny a nápoje

Labeta Drobený dort bez lepku 410 g

Značka: LABETA

Sypký základ pro přípravu bezlepkového dezertu s čokoládovými kousky. Směs je vytvořena z rýžové a kukuřičné mouky. Směs na náplň je součástí balení.

47
Ušetříte 4%

Původní cena:  49 Kč  ·  sleva 2 Kč

Cena za 1 kg: 114,63 Kč

Nejnižší cena před slevou: 49 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 399 Kč. Platné do 24.11.2024

O produktu: Labeta Drobený dort bez lepku 410 g

50093845

Úvod

Sypký základ pro přípravu bezlepkového dezertu s čokoládovými kousky. Lehký drobený dort polechtá Vaše chuťové pohárky ať už musíte dbát na bezlepkovou dietu nebo ne. Směs je vytvořena z přirozeně bezlepkové rýžové a kukuřičné mouky. Balení obsahuje 320 g směsi na korpus + 90 g směsi na náplň.

Hlavní vlastnosti:

  • lahodný dort s čokoládovými kousky
  • z přirozeně bezlepkové rýžové a kukuřičné mouky
  • směs na náplň je součástí balení 

Složení

Cukr, kukuřičná mouka, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, kukuřičný škrob, čokoládové kousky 5 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, vanilin), bramborový škrob, kakao, kypřicí látky (uhličitany sodné, difosforečnany), emulgující přípravek (glukózový sirup, plně ztužený palmový tuk, emulgátor: estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou octovou, mléčná bílkovina), aroma, jedlá sůl, stabilizátor: difosforečnany, zahušťovadlo: xanthan. Alergeny: sója, mléko.

Použití

  • Na těsto budete potřebovat: 100 g měkkého margarínu na pečení nebo másla, 2 vejce, 275 ml mléka.
  • Na náplň: 3 banány, 500 ml vychlazené šlehačky.
  • Směs na přípravu korpusu, margarín, vejce a mléko šleháme elektrickým šlehačem 3 minuty na nejvyšším stupni.
  • Těsto rovnoměrně rozetřeme do tukem vymazané a bezlepkovou moukou vysypané dortové formy o průměru 24–26 cm. Uhladíme a pečeme při 170 °C cca 30 minut.
  • Po vychladnutí vydlabeme korpus pomocí lžičky do hloubky cca 1 cm. Vydlabanou část korpusu nahrubo rozdrobíme. Oloupané banány podélně rozkrojíme a položíme na korpus.
  • Do téměř vyšlehané šlehačky přidáme směs na náplň a došleháme do tuha. Hotovou náplň navršíme kopulovitě na korpus a drobením dort posypeme.
  • Necháme v lednici asi 2 hodiny ztuhnout.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.

Upozornění