Úvod
Včelí pyl se považuje za téměř dokonalou potravinu. Obsahuje mimořádné množství životně nezbytných živin. Je plný vitaminů (zejména skupiny B), minerálů, antioxidantů, enzymů a bílkovin s kompletním obsahem bílkovin. Je základní složkou potravy včel. Kvalitní a čistý produkt, který můžeme přidat do jogurtu, ranních cereálií, zmrzliny, dezertů a nápojů.
Složení
Pylová zrna.
Použití
Včelí pyl je ideální předem rozpustit v medu (kvůli uvolnění živin) a následně je chutný s jogurtem, v salátech, müsli apod. Protože každé zrnko je nabito aktivními enzymy a živinami, zařazujte včelí pyl do Vaší stravy pomalu (první týdny max. 1 až 2 lžičky denně). Pokud jste zejména pyloví alergici, začněte zvláště opatrně (1/2 až 1 lžičku denně).
Upozornění
Včelí pyl zpracovávejte pouze při nízkých teplotách.
O značce
Labeta vyrábí kvalitní a čisté výrobky. Věnuje velkou pozornost původu surovin. Odebírá suroviny jen od výrobců, kteří je získávají etickým způsobem. Jejich výrobky splňují přísné EU normy ekologické produkce. Ctí moudrost přírody, a proto se všechny produkty vyrábějí udržitelným způsobem. Jsou 100% přírodní, veganské (bez laktózy), bez konzervantů a umělých barviv a pochází z přirozeně bezlepkových surovin.