Úvod
GUTINI Tagliolini bez lepku a kukuřičné mouky jsou skvělou alternativou ke klasickým těstovinám a jejich lahodnou chuť ocení nejen celiaci. Můžete je podávat jako přílohu k hlavním jídlům – masu nebo zelenině. Hodí se také na přípravu polévek a různých těstovinových salátů.
Hlavní vlastnosti:
- bez lepku, vajec a laktózy
- příloha k hlavním jídlům, omáčkám i do salátů
- vhodné pro vegany
Složení
Bramborový škrob, kukuřičný škrob, modifikovaný kukuřičný a bramborový škrob, rýžová mouka, kurkuma, mono a diglyceridy mastných kyselin.
Použití
Těstoviny vložíme do vroucí vody (100 g těstovin 1 litr vody), za občasného míchání vaříme 4 minuty a další 4 minuty necháme dojít.
Upozornění
Uchovávejte na chladném a suchém místě.