Úvod
Green idea Agáve sirup BIO se pro svou lahodnou chuť používá ke slazení nápojů, uplatní se v teplé i studené kuchyni. Toto přírodní sladidlo z listů kaktusu, má díky vysokému obsahu fruktózy, nízký glykemický index, zato vyšší sladivost než bílý cukr či med. Znamená to, že k oslazení šálku vašeho oblíbeného čaje stačí použít menší množství. Přípravek je vhodný pro vegany, vegetariány i celiaky.
Hlavní vlastnosti
- přírodní tekuté sladidlo
- vyšší sladivost a nižší glykemický index než bílý cukr
- vhodný jako rychlý zdroj energie
- bez barviv a přidaného cukru
- vhodný i pro vegany
Složení
Bez barviv a přidaného cukru. Sirup z agáve (Agáve salmiana) z certifikovaného ekologického zemědělství. Země původu: Mexiko.
Použití
Agávový sirup se uplatní při pečení, přípravě studených dezertů či k oslazení obilné kaše.
Upozornění
Po otevření spotřebujte do 6 měsíců. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí!