Úvod
Práškové stolní sladidlo FAN na bázi acesulfamu K má široké a univerzální využití: hodí se jak k přímému slazení studených i teplých nápojů, ale také k pečení, vaření nebo zavařování nebo k přípravě marmelád a džemů. Je 4x sladší než řepný cukr, použijete ho tedy o 75 % méně, a díky složení má také mnohem nižší glykemický index. Velmi dobře se rozpouští.
Hlavní vlastnosti:
- stolní sladidlo na bázi acesulfamu K
- široké využití v kuchyni: na pečení, vaření, zavařování i přímé slazení
- dobře se rozpouští v tekutinách
- 4x sladší než řepný cukr
- o 88 % nižší glykemický index
Dávkování
1 lžička sladí jako 4 lžičky cukru (tedy je-li v receptu 100 g cukru, použijete 25 g sladidla 4:1).
Složení
Fruktóza (97,5 %), sladidlo: acesulfam K (1,5 %), protispékavá látka: fosforečnan vápenatý.
Upozornění
Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.