Úvod
Stolní sladidlo s nízkým glykemickým indexem a vysokým obsahem vlákniny skvěle poslouží jako náhrada medu nebo klasického cukru. Čekankový sirup DESCANTI můžete použít k doslazení nápojů, dezertů, jako polevu na palačinky nebo vafle, k výrobě zmrzliny, smoothie a podobně. Také se skvěle hodí do všech pečených i nepečených dezertů, sušenek a piškotů.
Hlavní vlastnosti:
- stolní sladidlo z extraktu z čekanky
- obsahuje jen 9,5 % cukru
- nízký glykemický index
- s vysokým obsahem vlákniny
- bez lepku, bez laktózy
Složení
Extrakt z kořene čekanky 100% (oligofruktóza a fruktooligosacharidy).
Použití
Při slazení nápoje použijte takové množství sirupu, jako byste sladili medem. Doporučená denní dávka je 10-20 g. Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky.
Upozornění
Chraňte před přímým slunečním zářením. Případný sediment není na závadu. Obsahuje sladidlo. Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky. Skladujte v suchu a chladu v těsně uzavřeném obalu.