Úvod
Country Life Fazole červená ledvina BIO vynikají svou výraznou chutí a větší velikostí. Čím tmavší je jejich barva, tím intenzivnější mají chuť. Skvěle poslouží jako příloha k rýži nebo kukuřici a díky své výrazné chuti mohou být vynikající alternativa k masu v různých pokrmech. Právě červené fazole jsou základní surovinou mexického pokrmu chilli con carne, a proto se jim často říká "chilli fazole". Červené fazole se hodí zejména k pikantním jídlům a výborně se kombinují s kořením, jako je pepř, chilli nebo pálivá paprika. Po uvaření jsou jemně nasládlé a dokáží rychle zasytit.
Hlavní vlastnosti:
- výrazná chuť a sytost
- skvěle se hodí do pokrmů s chilli, pepřem nebo pálivou paprikou
- vysoký podíl bílkovin a vlákniny
Složení
Fazole červená ledvina, produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.