Úvod
Country Life Fazole Adzuki BIO jsou drobné, červené fazolky, které jsou často srovnávány s mungo fazolemi, ačkoliv jsou příbuzné spíše jim. Adzuki si oblíbíte pro jejich jemnou oříškovou chuť a všestrannost v kuchyni. Před vařením se doporučuje fazole namočit a poté vařit. Jsou ideální jako příloha, do salátů, polévek, ale také se skvěle hodí do sladkých pokrmů, kde zvýrazní chuť. Navíc jsou bohaté na bílkoviny, což ocení zejména vegani a vegetariáni.
Hlavní vlastnosti:
- vhodné do sladkých i slaných pokrmů.
- vysoký podíl bílkovin
- v BIO kvalitě
Složení
Fazole adzuki*. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Použití
Adzuki je potřeba namáčet minimálně 8 hodin. Následně je nutné je vařit cca 45 minut. Pěnu není třeba sbírat a solte určitě až po uvaření. Po uvaření mají lehce světlejší barvu do fialova a nerozpadají se.