Úvod
Olivový olej Classico od značky Costa d’Oro přidá pokrmům šmrnc! Na rozdíl od panenských olivových olejů se tento hodí k přípravě teplé kuchyně – vaření i smažení. Nepřepálí se, protože má vyšší kouřový bod. Je chuťově neutrální, a právě proto jej doporučujeme k tepelné úpravě sladkých i slaných jídel.
Hlavní vlastnosti:
- olivový olej vhodný na smažení a vaření
- chuťově neutrální
- k přípravě sladkých i slaných jídel
Složení
100% olivový olej.
Upozornění
Uchovávejte při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě. Po otevření opět pevně uzavřete víčkem.
O značce
Umbrie, situovaná v srdci Itálie, je známa svými dechberoucími a dnes již ikonickými kopci posetými olivovníky. Je to místo, které kombinuje to nejlepší z jídla a vína. Název firmy Costa d’Oro se zrodil přímo tam a v přeneseném významu znamená „zelené zlato“, protože takto označují Italové olivový olej.