Připravte se na zimu s hydratačními přípravky Nuance a Apivita

6. 12. 2023 · 3 minuty čtení

Po roce tu máme opět zimu, která s sebou přináší kratší a o poznání chladnější dny. Kromě časté únavy a psychické nepohody mohou tyto změny v počasí mít negativní vliv také na naši pleť. Studený vzduch, teplotní výkyvy a vlhkostní změny mohou naši pokožku zatěžovat víc, než by nás napadlo. Právě proto je důležité pleť v tomto období nezanedbat a poskytnout jí péči, kterou si zaslouží.

Simona Nosálová
Simona Nosálová
Připravte se na zimu s hydratačními přípravky Nuance a Apivita

Hydratace pleti v zimě

Během chladných měsíců může naše pokožka trpět vysušením, citlivostí a působit unaveně. Jak tedy správně pečovat o pleť a jaké produkty bychom měli zvolit? Jedním z klíčových prvků péče o pleť v zimě je důkladná hydratace. V tomto ohledu je výbornou pomocnicí kyselina hyaluronová. Ptáte se proč?

Související kategorie produktů:

Kyselina hyaluronová

Kyselina hyaluronová je známá svou schopností zadržovat velké množství vody. Když ji nanesete na pokožku, dokáže na sebe vázat vlhkost, což pomáhá hydratovat suchou a dehydratovanou pleť. Kyselina hyaluronová také napomáhá zklidnit citlivou a podrážděnou pleť. Produkty s kyselinou hyaluronovou ve většině případů sednou každému typu pleti. Navíc je tato látka našemu tělu přirozená, a tím se snižuje riziko alergických reakcí.

Nicméně je důležité vybírat kvalitní produkty a v případě jakýchkoliv obav vše konzultovat s odborníkem. 

Apivita booster je ideálním pomocníkem pro hydrataci vaší pleti v zimním období.
Kyselina hyaluronová je známá svou schopností zadržovat velké množství vody. Jakmile ji nanesete na pokožku, naváže na sebe vlhkost.

Tipy na přípravky s kyselinou hyaluronovou

Na e-shopu Dr. Max můžete aktuálně zakoupit mnoho kosmetických produktů s kyselinou hyaluronovou. Jak ale vybrat ten správný výrobek, který dodá vaší pleti vše, co potřebuje?

  • Nuance Hyaluron Active HA 5denní krém
    Tento denní krém je určený pro normální pleť a obsahuje kyselinu hyaluronovou, která pomáhá hydratovat pokožku a udržovat ji pružnou. Krém také může pomoci zjemnit jemné vrásky a zlepšit celkový vzhled pleti. A stejně jako všechny ostatní přípravky z této řady, i tento denní krém obsahuje 5 typů kyseliny hyaluronové.
  • Nuance Organic Denní krém
    Tento krém je vhodný pro normální a smíšenou pleť. Obsahuje organické složky a pomáhá vyživovat pokožku a udržovat ji v optimálním stavu. Může pomoci zamezit tvorbě nadměrného mazu a pleť dostatečně hydratovat.
  • NOVEXPERT Booster Serum Bio sérum
    Sérum obsahuje hned čtyři hmotnosti kyseliny hyaluronové, což jeho účinky ještě více zesiluje. Sérum můžete používat samostatně anebo také pod denní či noční krém.
  • APIVITA Aqua Beelicious hydratační booster
    Tento hydratační booster obsahuje přírodní složky a pomáhá zvyšovat hydrataci pokožky. Obsahuje včelí med a květinovou směs cistu, kosatce, šípkové růže a samozřejmě i aloe vera a kyselinu hyaluronovou.
Také vlasům dokážou přípravky obsahující kyselinu hyaluronovou dodat potřebnou hydrataci.

Kromě pleti můžete dodat hydrataci také vlasům, které mohou být po létě vysušené a „bez života“. S tím by vám mohl skvěle pomoci šampon APIVITA Hydration hydratační šampon a APIVITA Hydration hydratační kondicionér. Přípravky z této řady obsahují kyselinou hyaluronovou a aloe vera, které udržují vlhkost uvnitř vlasového vlákna. Nezapomínejte, že vlasy jsou stejně jako pokožka náchylné k vysušování, proto je potřeba je pravidelně hydratovat.

 

Články k tématu Připravte se na zimu s hydratačními přípravky Nuance a Apivita

O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na témata zahrnující péči o pleť a tělo, dermokosmetiku a dekorativní kosmetiku. Věřím totiž, že vnitřní zdraví a krása úzce souvisí s krásou vnější.
Číst více od autora
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na...
Číst více od autora