Znáte produkty značky Dr. Max?

30. 11. 1899 · 2 minuty čtení
V lékárnách Dr. Max můžete již několik let najít i produkty označené naším vlastním logem.

Pod značkou Dr. Max vám přinášíme více než 400 produktů, které spadají do různých kategorií, jakými jsou doplňky stravy, zdravotnické prostředky, kosmetické a léčivé přípravky. Díky této rozmanitosti dokážou produkty Dr. Max uspokojit většinu nejčastějších potřeb všech členů rodiny od prevence opruzení dětských zadečků přes posílení  imunity prostřednictvím vitaminů a minerálů až po léčbu bolesti nebo příznaků alergie.

Značka Dr. Max

Produkty Dr. Max vám přinášíme s cílem zpřístupnit vysokou kvalitu za dostupnou cenu. Kvalita našich produktů je garantována hned dvakrát. Díky dlouholetým zkušenostem spolupracujeme výhradně s renomovaným a certifikovanými výrobci. Kromě toho si kvalitu produktů sami nezávisle ověřujeme.

Pro vaši spokojenost vynakládáme každý den maximální úsilí a za kvalitou produktů Dr. Max si stojíme.

Kompletní sortiment značky Dr. Max naleznete zde:


Mohlo by vás zajímat:

Články k tématu Znáte produkty značky Dr. Max?

  • Cestovní trombóza představuje riziko vzniku krevních sraženin, které mohou ucpat cévy či způsobit život ohrožující plicní embolii. Cestovní trombóza ohrožuje zejména starší či obézní osoby, těhotné ženy, kuřáky při dlouhém cestování, např. letadlem.
  • O zuby je rozhodně dobré se starat, neboť následná léčba zapříčiněná špatnou zubní hygienou bývá hodně bolestivá a také finančně náročná. Dobrým pomocníkem při zubní hygieně je zubní kartáček curaprox. Ten se prodává v různých druzích, a tak je někdy obtížné vybrat si ten správný. Na následujících řádcích se přehledně dočtete o jednotlivých typech a také se dozvíte, jak určit správnou tvrdost a...
  • Vláknina – druhy a potraviny

    Vláknina – druhy a potraviny

    · 6 minut čtení
    Už Hippokrates ve starověku popsal projímavé účinky celozrnné pšenice a byl přesvědčený o tom, že všechny nemoci začínají ve střevech. Účinky vlákniny jsou známé dlouhá staletí i v našich zeměpisných šířkách. Proč je vláknina ve stravě tak důležitá, jaká je její doporučená denní dávka a které potraviny jsou na vlákninu bohaté, vám prozradíme v našem článku.

Obsah článku