Úvod
Měkké housky z bezlepkové mouky vhodné k přípravě hamburgerů. Základem tohoto jemného a chutného pečiva jsou rýžové a kukuřičné cereálie, jsou obohacené o vlákninu z psyllia. Můžete je konzumovat přímo z obalu, nebo nechat pár minutek rozpéct v troubě. Výrobek je doporučený pro bezlepkovou dietu.
Hlavní vlastnosti
- neobsahuje lepek – vhodné pro celiaky
- přirozeně bez laktózy
- bez pšeničného škrobu, mléka a vajec
Složení
Voda, rýžová mouka, kukuřičný škrob, rostlinný margarín (palmové, kokosové, slunečnicové rostlinné tuky a oleje, voda, emulgátory: mono a diglyceridy mastných kyselin, regulátor kyselosti: kyselina citronová), cukr, zvlhčující látka: (sorbitolový sirup), psylliová vláknina, bramborový protein, glukózo-fruktózový sirup, rýžový škrob, droždí, emulgátory: mono a diglyceridy mastných kyselin, sůl, zahušťovadla: (xanthanová guma a guarová guma), kypřící přísady: (disodium difosfát a hydrogenuhličitan sodný), příchutě. Alergeny: Může obsahovat stopy lupiny, hořčice a sóji.
Použití
Můžete je konzumovat přímo z obalu, nebo je nechat chvilku rozpéct v troubě při teplotě 220 °C po dobu 3 minut.