Úvod
Vyvážená směs kvalitních surovin pro bezlepkové pečení. Doporučeno pro bezlepkovou dietu. Přirozeně bez laktózy.
Použití:
Suroviny:
500 g Bezlepkové směsi na pečivo, 380 – 400 g vody, 15 g čerstvého droždí, 5 g jemné soli, 20 g extra panenského olivového oleje
Postup:
- rozpusťte droždí ve vlažné vodě
- dejte bezlepkovou směs do mísy a pomalu vmíchejte rozpuštěné droždí, přidejte olej a sůl a důkladně promíchejte (homogenní těsto)
- vytvarujte do koule a nechte vykynout 1,5 hodiny při pokojové teplotě
- dejte si na ruku trochu mouky a vytvarujte těsto do tvaru bochníku
- bochník umístěte na plech na pečící papír a nechte kynout dalších 20 minut
- pečte 30 – 40 minut v předehřáté troubě na 180-200 ° C
- před podáváním nechte vychladnout
Složení:
Kukuřičný škrob, rýžová mouka, tapiokový škrob, cukr, rostlinná vláknina, sůl, zahušťovadlo: guarová mouka a E464, extrakt z kvasnic.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie 1536 kJ/ 362 kcal, sacharidy 85,7 g z toho cukry 3,6 g, tuky 0,9 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g, vláknina 1,9 g, bílkoviny 1,8 g, sůl 1,9 g
Alergeny:
Může obsahovat stopy hořčice a sóji.