Úvod
Allnature Kokosový sirup se získává, stejně jako kokosový cukr, nařezáváním palmových okvětí kokosu, ze kterých se následně sbírá nektar. Ten se poté velmi šetrně zahřívá, až se z něho odpaří část vody. Takto získaný sirup má krásnou zlatavou barvu, hustou konzistenci a chuť i vůni kokosu a s podtóny karamelu. Sirup má velmi nízký glykemický index 35, čehož často využívají diabetici. Kokosový sirup se velmi dobře rozpouští a lze ho využít nejen při slazení studených a teplých nápojů, ale například i při výrobě zákusků, přípravě dresinků na maso, zálivek do salátů, různých marinád, při slazení snídaňových cereálií, nebo jako pojivo při výrobě domácích cereálních tyčinek.
Hlavní vlastnosti:
- kokosový sirup v BIO kvalitě
- nízký glykemický index
- hustá konzistence, jemná chuť a vůně kokosu
- vhodná náhražka klasického cukru
- do studené i teplé kuchyně
Složení
100% zahuštěný nektar z květů kokosové palmy.