Úvod
100% přírodní nerafinovaná alternativa bílého rafinovaného cukru nebo cukru třtinového. Kokosový cukr se v oblasti pěstování kokosů využívá po celá tisíciletí, pro Evropu se ale jedná o poměrně čerstvou novinku. Je to perfektní alternativa k rafinovanému a třtinovému cukru, protože navíc dodá slazeným potravinám jedinečnou a neopakovatelnou karamelovou chuť. Další z výhod kokosového cukru je to, že má nízký glykemický index. Co se týče složení, kokosový cukr obsahuje vitamíny skupiny B, minerální látky jako hořčík, draslík, zinek či železo. Kromě toho mu nechybí ani důležité antioxidanty a 14 druhů aminokyselin.
Hlavní vlastnosti:
- kokosový cukr v BIO kvalitě
- skvělá alternativa bílého cukru
- nízký glykemický index
Složení
100% kokosový cukr. Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů a skořápkových plodů.